Fosele septice sunt acele rezervoare etanse subterane in care sunt colectate apele menajere produse in gospodarii.

Instalarea unei astfel de fose septice nu e o munca pentru cineva neexperimentat in acest domeniu. Ai nevoie de cineva cu multa experienta in domeniul constructiilor pentru montarea unei fose septice deoarece daca vei incerca de unul singur s-ar putea sa ai probleme serioare.

Cel mai important pas si primul este reprezentat de obtinerea tuturor autorizatilor necesare din partea institutiilor acreditate. Asta ca sa te asiguri de faptul ca proprietatea ta indeplineste conditiile necesare pentru instalarea unei astfel de fose septice. Fosa septica nu se poate monta oricand si oriunde. Trebuie sa ai in vedere un minim de avize: certificatul de urbanism, respectiv si autorizatia de construire. Acestea nu pot fi obtinute decat daca modelul de fosa septica are agreement de mediu. Pentru a colabora cu cei mai buni specialisti in domeniu si pentru a fi sigur de faptul ca vei avea parte de servicii cu adevarat calitative la un pret excelent, orienteaza-te catre o instalare fose septice din Suceava!

Trebuie sa informezi insitutiile acestea cu privire la marimea si tipul fosei septice dar si in legatura cu sistemul de drenare pe care doresti sa il instalezi.

La alegerea amplasarii fosei septice ar fi bine sa eviti pantele abrubte, nestabile sau care isi pot pierde stabilitatea.

Montajul unei fose septice nu este deloc simplu si usor si reprezinta o investitie majora pe care ar trebui sa o iei in considerare.

Nu te vaza pe un montaj de foza ieftin deoarece s-ar putea sa nu fii multumit deloc de calitatea serviciilor prestate!

Este mai mult decat esential sa lucrezi cu un constructor sau instalator care stie cu adevarat ceea ce face.

Pentru a fi sigur ca vei avea parte doar de profesionalism, mizeaza cu incredere pentru o instalare fose septice din Suceava la un pret excelent! Vei fi mai mult de incantat de serviciile oferite si vei avea parte de o colaborare excelenta, mai mult ca sigur!

Pentru utilizarea fosei septice ar trebui sa tii cont de cateva sfaturi extrem de importante care te vor ajuta nespus de mult pe viitor: nu arunca grasime sau ulei in canalizare, redu consumul de apa si vidanjeaza fosa septica in mod periodic, in functie de cum e nevoie.

Nu ar trebui sa arunci in canalizare gunoaie, dezinfectanti sau chimicale puternice.

Fosa septica este o statie subterana in care sunt epurate si colectate apele pe care le utilizezi in gospodarie. Acestea sunt eliminate prin vidanjare sau printr-un camp de drenaj. Poti sa achizitionezi o fosa septica sau poti sa construiesti de la zero bazinul din beton, la fel de bine poti opta si pentru o septica ecologica, a carei apa va fi tratata cu enzimi sau anumite bacterii.

Indiferent de ce tip de fosa vei alege, va trebui sa cumperi tevi si fitinguri pentru canalizare apoi capace pentru vidanjare insa si material pentru hidroizolatie.

Intretinerea fosei septice ar trebui sa fie facuta cu regularitate pentru a fi sigur de faptul ca va rezista mai mult in timp. Indiferent cat de rezistenta ar fi constructia fosei, durata de viata depinde mult de modul in care o utilizezi. Inspecia si vidanjarea sunt obligatorii. Daca te vei baza pe o echipa care sa te ajute cu instalarea unei fose septice din Suceava si vei urma sfaturile de intretinere, vei putea folosi mult timp propria ta statie de colectare dar si epurare a apelor, fiind scutit apoi de lucrarile de reparatii foarte costisitoare. Alege ori de cate ori poti calitatea si fii atent la raportul calitate-pret care face diferenta. Acesta trebuie musai sa fie unul echilibrat, astfel incat sa te bucuri de servicii calitative dar si de un pret accesibil!